BIM-Modelleur HSB

BIM-Modelleur gespecialiseerd in houtskeletbouw

Ben jij de nieuwe modelleur in houtskeletbouw die wij zoeken? Bij Cerfix zijn we toegewijd aan innovatieve bouwtechnieken en duurzaamheid. Jouw bouwkundige expertise is precies wat we nodig hebben om ons team te versterken. We zijn een vooruitstrevend team dat streeft naar uitvoerbaarheid bij elk project. Ben jij klaar om ons team te versterken? En raad eens? We hebben gehoord dat modelleurs in houtskeletbouw fantastische teamspelers zijn. Bewijs jij dat bij ons?

Wat ga je doen?

Je transformeert het bouwkundig ontwerp van de architect in een 3D-model, waaruit de te produceren elementen van houtskeletbouw, zoals daken, wanden en vloeren, gegenereerd worden. Zodra het 3D-model en de daaruit voortvloeiende tekeningen volledig en correct zijn uitgewerkt, zorg jij voor de overdracht naar de productie en de bouwplaats. Het bewaken van de kwaliteit en het aandragen van verbeteringen behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je werkt met BIM-software zoals Tekla en/of Revit om houtconstructies en -elementen in detail te modelleren.

Wat zoeken we in jou?

  • Een MBO+- of HBO-denkniveau, met bouwkundige kennis en bij voorkeur ervaring in het modelleren van houtskeletbouw.
  • Een creatieve denker die altijd op zoek is naar innovatieve en duurzame oplossingen.
  • Beschikt over kennis van Tekla en/of Revit, of is bereid deze vaardigheden aan te leren, bij voorkeur gericht op houtskeletbouw.

Waarom kiezen voor Cerfix?

  • Team: Word onderdeel van een team van 20 enthousiaste professionals. We ontspannen ook graag met een potje tafelvoetbal.
  • Groei: We zetten jouw ontwikkeling voorop. Volg cursussen en opleidingen om je expertise over houtskeletbouw uit te breiden.
  • Beloning: Geniet van een aantrekkelijk salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Cultuur: Ervaar een informele werksfeer waar plezier en professionaliteit hand in hand gaan.

Is dit de volgende stap in jouw carrière? Wacht niet langer! Solliciteer nu en laten we samen werken aan de toekomst van duurzame houtskeletbouw.

Meer weten?
Neem contact op met Mario Verschuure op 06-49806829 of Nardi Bolle op 06-18399809. Of solliciteer direct via ons online formulier.

Solliciteer direct

    CV toevoegen