Onze Werkwijze

Bij Cerfix zetten wij ons elke dag in om in teamverband tot de meest efficiënte constructies te komen waar iedereen tevreden mee is en voldoet aan de wet en regelgeving binnen de gestelde eisen. Wij gaan tot het uiterste voor tevreden opdrachtgevers.

Schets en inventarisatie

Op basis van het schetsontwerp van de architect wordt er een constructieve opzet bedacht en als schets uitgewerkt.

Constructie voorstel

De schetsmatige opzet wordt omgezet naar een rekenmodel. Afhankelijk van de complexiteit van het bouwwerk wordt in teamverband de optimale constructie uitgedacht en met betrokken partijen besproken.

Constructieberekening

De voorgestelde ontwerpberekening wordt omgezet in een definitieve constructie berekening inclusief detailengineering. Deze berekeningen zijn gereed voor de aanvraag bouwvergunning.

Constructiemodel

De definitieve berekening wordt verwerkt in een constructie 2D tekening. Veelal worden de 2D tekeningen van de fundering omgezet tot werktekeningen.

Gereed voor productie

Indien gewenst worden de constructieve onderdelen uitgewerkt naar werkplaats / productie tekeningen voor de prefab industrie, zoals hout en staal. De tekeningen kunnen tevens in 3D en volgens het BIM principe worden uitgewerkt.

Controle & toezicht

In sommige specifieke projecten is controle of toezicht tijdens de uitvoering gewenst. Hierbij word gecontroleerd of conform de berekening en tekening het werk wordt uitgevoerd.

Tevreden opdrachtgevers

Bij Cerfix zetten wij ons elke dag in om in teamverband tot de meest efficiënte constructies te komen waar iedereen tevreden mee is en voldoet aan de wet en regelgeving binnen de gestelde eisen. Met als gevolg tevreden opdrachtgevers!

Waarmee mogen wij u helpen?

Cerfix staat voor particulieren en professionals klaar om te helpen met al de constructieve vraagstukken.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.