Construeren

Woningbouw, utiliteitsbouw, industrie of civiel, een goed project staat of valt met de kwaliteit van de constructie. Ons team werkt elke dag aan ingenieuze oplossingen en gewoon goede berekeningen. Met onze no-nonsense mentaliteit en een beetje boerenverstand is Cerfix de constructeur waar u het beste van mag verwachten.

Onze samenwerking met aannemers, projectontwikkelaars, architecten en particulieren heeft ons een grote dosis aan ervaring opgeleverd. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij weten welke obstakels een aannemer moet nemen tijdens de realisatie van een project.

Als constructeur denken wij daarom actief mee en geven advies of bieden alternatieve mogelijkheden aan om voor de aannemer werk en voor de opdrachtgever geld te besparen. Daarnaast doen wij er alles aan om ontwerpen van architecten realiseerbaar te maken. Grote overkragingen, diepe kelders of zwevende constructies? Cerfix gaat de uitdaging aan!

Onze specialisten staan klaar!

Contact opnemen

Ons werk, nagenoeg onzichtbaar

De buitenzijde van een woning of bedrijfspand verhult in de meeste gevallen een geavanceerde constructie. Het belangrijke werk van een constructeur is daardoor nagenoeg onzichtbaar. Een constructie die onzichtbaar blijft, is het bewijs dat wij ons werk goed hebben gedaan. Middels de bovenstaande foto willen wij ons aandeel in een project na oplevering voor u zichtbaar maken.