Modelleren

Bij Cerfix zijn we gericht op efficiënt (samen) werken en complexe tekeningen inzichtelijk maken, zodat de bouw- en productiefase voorspoedig gaat en er tijd en geld bespaard kan worden. Door 2D tekeningen om te zetten naar 3D modellen maken wij complexe constructies inzichtelijk. Middels het BIM principe geven wij externe partijen toegang tot de modellen waar hun tekeningen in verwerkt zullen worden. Op deze manier kunnen problemen al voor de bouw opgelost worden en wordt de foutmarge gereduceerd.

Onze 3D modellen worden tot op productieniveau uitgewerkt en als werktekeningen bij de fabrikant aangeleverd. Wij produceren werktekeningen voor staal-, hout-, beton- en funderingconstructies waardoor de productiefase aanzienlijk verkleind wordt.

In een tijd waar de techniek niet stilstaat, is het belangrijk om als bedrijf in beweging te blijven. Cerfix beheerst de modernste technieken en zal u nu en in de toekomst voorzien in vakkundig tekenwerk.

Onze specialisten staan klaar!

Contact opnemen

Ons werk, nagenoeg onzichtbaar

De buitenzijde van een woning of bedrijfspand verhult in de meeste gevallen een geavanceerde constructie. Het belangrijke werk van een modelleur is daardoor nagenoeg onzichtbaar. Een constructie die onzichtbaar blijft is het bewijs dat wij ons werk goed hebben gedaan. Middels de bovenstaande foto willen wij ons aandeel in een project na oplevering voor u zichtbaar maken.