Constructeur (fulltime)

Bij Cerfix zetten wij ons elke dag in om in teamverband tot de meest efficiënte constructies te komen waar iedereen tevreden mee is en die voldoet aan de wet en regelgeving. Als constructeur denken wij actief mee en geven we adviezen om voor de aannemer werk en voor de opdrachtgever geld te besparen. Daarnaast doen wij er alles aan om ontwerpen van architecten realiseerbaar te maken. Grote overkragingen, diepe kelders of zwevende constructies? Niet is voor ons te gek. En voor jou?

Cerfix zoekt een ambitieuze constructeur

Wij zijn op zoek naar een ervaren constructeur die ons team komt versterken. Als constructeur werk je aan veel verschillende projecten. Dit kunnen zowel kleinschalige verbouwingen als grote nieuwbouwprojecten zijn. Je maakt zelfstandig ontwerpen en berekeningen van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies. Hierbij maak je gebruik van geavanceerde rekensoftware in zowel 2D als 3D omgevingen. Je werkt nauw samen in een team van tekenaars, constructeurs en projectleiders.

Dit verwachten we van jou:

 • Je hebt een HBO+ of TU werk- en denkniveau op constructiegebied, dan wel een aantoonbaar vergelijkbaar denkniveau dankzij je huidige ervaring;
 • Je bent flexibel en oplossingsgericht;
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en zoekt naar verbeterpunten in zowel kwalitatieve als financiële zin;
 • Je bent bekend met de huidige normen en wet- en regelgeving;
 • Je beschikt over voldoende kennis van bouwkunde en uitvoeringsmethoden;
 • Je kan goed werken in teamverband.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Cerfix vinden we een fijne werkomgeving heel belangrijk. We werken in een team van 20 man waar er altijd iemand is om even mee te sparren of een potje tafelvoetbal mee te spelen. Wij geloven dat ons team sterker wordt als iedereen doet wat hij het leukste vindt en waar hij het beste in is. Houd je van grootschalige projecten of juist meer van het oplossen van constructieve problemen en projecten waarin je veel schakelt met je collega-tekenaars? We gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken waar jouw krachten liggen!

En verder…

 • Wij bieden ruimte om extra cursussen en opleidingen te volgen;
 • Wij bieden vanzelfsprekend een goed salaris met doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ons team bestaat voornamelijk uit gelijkgestemde jonge professionals die onderling veel plezier met elkaar hebben;
 • De baas speelt graag een potje tafelvoetbal mee.

Word jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor nadere telefonische informatie kun je contact opnemen met Mario Verschuure (06-49806829) of Nardi Bolle (06-18399809). Of Solliciteer eenvoudig en snel online via onderstaand sollicitatie formulier.

Solliciteer direct

  CV toevoegen