Engineering funderingen

Bij het construeren van funderingen komen veel facetten kijken. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden qua fundatie, zoals op staal of onderheid. Cerfix zorgt ervoor dat de gekozen fundering op de juiste manier geconstrueerd wordt. Daarnaast construeren wij ook onderheide ringbalken, fundering met vorstrand en geven wij advies over de verschillende paalsystemen die gebruikt kunnen worden.

Aan de hand van de sondeergegevens wordt bepaald welke funderingsmethode het meest geschikt is. En kunnen o.a. de aantallen en maatvoering van de heipalen bepaald worden.

Kennis
Een goede constructieberekening en tekening maak je niet zomaar, daar is kennis van zaken voor nodig. Op dat vlak zit het bij Cerfix wel goed, ons team van ingenieurs en constructeurs hebben ruime ervaring, zijn minimaal HBO geschoold en VCA gecertificeerd. Middels trainingen, cursussen en het intern delen van praktijk ervaring wordt onze kennis nog elke dag vergroot.

Software
Met kennis alleen worden er geen constructies gerealiseerd. De combinatie met de juiste, geavanceerde software zorgt voor uitstekende resultaten en de juiste constructie. Bij Cerfix werken wij o.a. met Technosoft, Tekla, AxisVM en Autocad aan uitgebreide 2D en 3D
berekening en tekeningen. De combinatie van tekenen en berekenen zorgt ervoor dat de foutmarge tot een minimum gereduceerd wordt.

Solutions
Cerfix Solutions biedt de mogelijkheid constructietekeningen te implementeren volgens de BIM methode en zet deze om in werktekeningen op productieniveau.

 

Aandacht voor het belangrijkste onderdeel van het project.

Terug naar diensten overzicht