Engineering betonconstructies

Een betonconstructie is een zwaar en sterk bouwproduct, brandveilig en geluiddempend. Of dit voor uw project de juiste constructievorm is, wordt middels inventarisatie van uw wensen bepaald. Inmiddels heeft Cerfix brede ervaring in het construeren van onderdelen voor de prefab betonindustrie, zoals afzink kelders, beton casco’s, silo’s, opslagtanks, wanden en balken.

Kennis
Een goede constructieberekening en tekening maak je niet zomaar, daar is kennis van zaken voor nodig. Op dat vlak zit het bij Cerfix wel goed, ons team van ingenieurs en constructeurs hebben ruime ervaring, zijn minimaal HBO geschoold en VCA gecertificeerd. Middels trainingen, cursussen en het intern delen van praktijk ervaring wordt onze kennis nog elke dag vergroot.

Software
Met kennis alleen worden er geen constructies gerealiseerd. De combinatie met de juiste, geavanceerde software zorgt voor uitstekende resultaten en de juiste constructie. Bij Cerfix werken wij o.a. met Technosoft, Tekla, AxisVM en Autocad aan uitgebreide 2D en 3D
berekening en tekeningen. De combinatie van tekenen en berekenen zorgt ervoor dat de foutmarge tot een minimum gereduceerd wordt.

 

Betonconstructies: degelijk, brandveilig en geluiddempend.

Terug naar diensten overzicht