Engineering houtconstructies

Houtskeletbouw, casco’s, dak- en hoofddraagconstructies. Alles wat van hout is, voorzien wij van een passende constructie tekening en berekening. Door de brede ervaring van Cerfix kunnen wij volledig ontzorgen. Graag gaan we met u de samenwerking aan.

Kennis
Een goede constructieberekening en tekening maak je niet zomaar, daar is kennis van zaken voor nodig. Op dat vlak zit het bij Cerfix wel goed, ons team van ingenieurs en constructeurs hebben ruime ervaring, zijn minimaal HBO geschoold en VCA gecertificeerd. Middels trainingen, cursussen en het intern delen van praktijk ervaring wordt onze kennis nog elke dag vergroot.

Software
Met kennis alleen worden er geen constructies gerealiseerd. De combinatie met de juiste, geavanceerde software zorgt voor uitstekende resultaten en de juiste constructie. Bij Cerfix werken wij o.a. met Technosoft, Tekla, AxisVM en Autocad aan uitgebreide 2D en 3D
berekening en tekeningen. De combinatie van tekenen en berekenen zorgt ervoor dat de foutmarge tot een minimum gereduceerd wordt.

Solutions
Cerfix Solutions biedt de mogelijkheid constructietekeningen te implementeren volgens de BIM methode en zet deze om in werktekeningen op productie niveau.

 

Volledige ontzorging op het gebied van houten constructies.

Terug naar diensten overzicht