Engineering staalconstructies

Staalconstructies berekenen, daar doen we het voor. Elke dag werken wij bij Cerfix aan staalskeletten voor kantoren, industriehallen en standbouw. Op een ingenieuze manier om zo de beste constructies te realiseren, zodat u als opdrachtgever verzekerd bent van een ontwerp dat staat als een huis!

Kennis
Een goede constructie berekening en tekening maak je niet zomaar, daar is kennis van zaken voor nodig. Op dat vlak zit het bij Cerfix wel goed, ons team van ingenieurs en constructeurs hebben ruime ervaring, zijn minimaal HBO geschoold en VCA gecertificeerd. Middels trainingen, cursussen en het intern delen van praktijk ervaring wordt onze kennis nog elke dag vergroot.

Software
Met kennis alleen worden er geen constructies gerealiseerd. De combinatie met de juiste, geavanceerde software zorgt voor uitstekende resultaten en de juiste constructie. Bij Cerfix werken wij o.a. met Technosoft, Tekla, AxisVM en Autocad aan uitgebreide 2D en 3D
berekeningen en tekeningen. De combinatie van tekenen en berekenen zorgt ervoor dat de foutmarge tot een minimum gereduceerd wordt.

Solutions
Cerfix Solutions biedt de mogelijkheid constructietekeningen te implementeren volgende de BIM methode en zet deze om in werktekeningen op productieniveau.

 

Staalconstructies die staan als een huis, daar doen we het voor!

Terug naar diensten overzicht